OBIAD - 3 mięsa na os.
1. Rosół z makaronem / krem pieczarkowy / krem z zielonego groszku - 1 zupa do wyboru
2. Pieczeń z karkówki
3. Kotlet schabowy lub filet z kurczaka zapiekany z serem i pieczarkami lub warzywami
4. Sakiewki w/p faszerowane
5. Roladki drobiowe z serkiem camembert i szparagami lub pieczarkami / lub papryką i żółtym serem / lub suszonymi pomidorami i porem
6. Kotlet dewolaj
ZIMNE ZAKĄSKI
1. Udko faszerowane
2. Galantyna z kurczaka
3. Ruloniki z szynki faszerowane twarożkiem i rzodkiewką
4. Sałatka grecka z fetą
5. Sałatka z grillowanym kurczakiem i sosem czosnkowym
6. Rolada naleśnikowa ze szpinakiem faszerowana twarożkiem i łososiem
7. Zimne nóżki lub ryba po grecku
8. Opcjonalnie tatar za dodatkową opłatą
KOLACJA
1. Golonka z wody
2. Szaszłyk wieprzowy lub żeberka
3. Kapusta zasmażana
4. Barszcz lub flaczki
DODATKI
1. Kluski śląskie
2. Ziemniaki z koperkiem
3. Bukiet surówek
4. Kapusta zasmażana
5. Kawa, herbata - IMBIR
6. Ciasto, tort, napoje, alkohol - własne